Interview met Teodik Tahmasian, algemeen directeur

“Als CEO van On Time Security wil ik graag naast mijn bedrijf en onze dienstverlening ook mijzelf introduceren. Ik ben van mening dat een goede introductie van het brein achter een organisatie voor potentiële klanten en medewerkers als laagdrempelig kan worden ervaren en dat is precies hetgeen waar On Time Security voor staat. Korte communicatielijnen, makkelijk om mee in contact te komen en een snelle besluitvorming.”

Wat drijft je om te doen wat je doet?
“Al op een vroege leeftijd wist ik dat ik geen kantoorbaan wilde, ik vind het leuk om onder de mensen te zijn, te socializen. Met ze praten, nieuwe mensen leren kennen, hun vraag of probleem aanhoren en een oplossing vinden door ze te helpen. Dat geeft mij een enorme kick.”

Wat is de link met beveiliging?
“Samenwerken met mensen, ze van dienst kunnen zijn en ze een veilig gevoel kunnen geven, dat is waar ik voor ga. Ik besloot om van hetgeen wat mij voldoening en plezier geeft mijn werk van te maken.”

Wat is je achtergrond?
“Na ruim 10 jaar in loondienst te hebben gewerkt bij toonaangevende beveiligingsbedrijven is de tijd gekomen om voor mijzelf te beginnen. Ik besefte dat ik een groot netwerk heb opgebouwd aan bedrijven en mensen. Na bijna een jaar aan voorbereidingen is On Time Security ontstaan. Waarom de bedrijfsnaam On Time Security? Heel simpel: op het juiste moment, juiste plek!”

Waar staat On Time Security volgens jou voor?
“On Time Security staat garant voor de beste beveiliging of het nu gaat om beveiliging van een zorginstelling, winkelcentra, gemeenten, onderwijs of andere instellingen. Er is geen klant die wij niet hebben kunnen helpen met een probleem of vraag. Mijn doel is om dit voor altijd zo te houden. Kom daarom gerust in contact met ons want wij staan klaar voor u!”