On Time Security staat 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar. We beveiligen van A tot Z, altijd On Time!

Toezicht beveiliging

On Time Security is uw ervaren specialist in toezicht beveiliging. We werken voor diverse gemeenten en werken nauw samen met de politie. Als ervaren toezichthouders garanderen we een veilig gevoel en opereren we als sociaal aanspreekpunt voor alle burgers.

Onze gecertificeerde beveiligers zorgen voor toezicht beveiliging in het openbare domein. We werken als toezichthouder onder bevoegdheid van de gemeentelijke toezichthouders en buitengewoon opsporingsambtenaren (boa’s). We analyseren de situatie en stemmen daar de beste vorm van toezicht beveiliging voor u op af.

Portiers werkzaamheden

De beveiligers van On Time Security combineren portiers werkzaamheden met mogelijkheden als gastheer, bemiddelaar, probleemoplosser en visitekaartje van de horecagelegenheid. We hebben uitstekende contacten met de politie en kunnen eventuele incidenten vroegtijdig signaleren om ze in de kiem te smoren. We verwijderen ongewenste bezoekers en zorgen er met portiers werkzaamheden voor dat de avond vlekkeloos verloopt.

Camerabeveiliging

On Time Security is strategisch partner van ISeeYou Camerabeveiliging. We werken samen met deze specialist in mobiele cameramasten om bijvoorbeeld uw bouwterrein, leegstaande pand, parkeerterrein, buitenopslagplaats, gaven of terrein in de agrarische sector te beveiligen. We garanderen een hoge inzetbaarheid, maximale opnamecapaciteit, hoge HD-kwaliteit en koppeling met de meldkamer.

Objectbeveiliging

Professionele objectbeveiliging: 24 uur per dag, 7 dagen per week. Wij zorgen ervoor dat onze opdrachtgevers geen omkijken hebben naar het toezicht op hun gebouwen en terreinen. We beveiligen kantoorpanden, overheidsgebouwen, winkels en zorginstellingen met dagelijks grote stromen bezoekers en/of klanten.

Bij On Time Security beschikken we over de kennis en ervaring voor objectbeveiliging van dit type objecten en terreinen. Zet ons bovendien in als portier, receptionist, gastheer, BHV-er of controleur: wij zorgen ervoor dat u geen omkijken heeft naar uw pand en het gebruik daarvan. We zijn breed inzetbaar en optimaal flexibel, geschikt voor iedere situatie

Hondenbeveiliging

Hondenbeveiliging garandeert effectieve beveiliging van uw evenement of locatie, met goed getrainde en gecertificeerde (politie)honden. On Time Security schakelt ervaren specialisten in met honden die officieel zijn erkend door het Ministerie van Justitie voor het uitvoeren van hondenbeveiliging. Hondenbeveiliging is effectief tijdens evenementen met veel bezoekers en tijdens diverse andere beveiligingsprojecten. We beveiligen grote bedrijfsterreinen met de gevoelige zintuigen van de honden, gecombineerd met een groot analytisch vermogen.

Evenementenbeveiliging

De beveiliging van evenementen vraag om een bijzondere of speciale aanpak op maat: ieder evenement is anders. Tijdens sportevenementen, bedrijfsfeesten en druk bezochte festivals zorgen we als On Time Security voor beveiliging op maat. We luisteren goed naar de wensen van uw organisatie en maken op basis daarvan een risicoanalyse. Tijdens het evenement zelf garanderen we u professionele evenementenbeveiliging, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over de veiligheid van uw gasten of deelnemers.

Retailbeveiliging

Aanhoudende winkelcriminaliteit vraagt om professionele retailbeveiliging. We beveiligen winkels tegen diefstal door het winkelend publiek en door het eigen personeel. We helpen u criminaliteit en diefstal inzichtelijk te maken, maar richten ons nog liever op het voorkomen daarvan. We zetten retailbeveiliging in om (winkel)criminaliteit en diefstal actief te voorkomen.

Onze winkelbeveiligers zijn ruim voor openingstijd en tot na sluitingstijd zichtbaar of onzichtbaar aanwezig, in bedrijfskleding of in burger. We bespreken op voorhand de juiste aanpak voor retailbeveiliging, gericht op een preventieve of reactieve werking.

Hospitality beveiliging

Hospitality beveiliging voegt procedures en regels toe aan gastvrijheid, zonder die zichtbaar in de weg te zitten. Gastvrijheid is de beste beveiliging, bijvoorbeeld door te vragen of iemand het pand gemakkelijk kon vinden en hoe het met iemand gaat. Interesse tonen biedt de mogelijkheid de ogen open te houden en de omgeving eigen te maken. Hospitality beveiliging heeft een naar de buitenwereld gastvrij karakter, terwijl we er ondertussen voor zorgen dat we de zaken professioneel beveiligen.

De professionals van On Time Security zorgen voor een warm welkom, dat het imago van uw organisatie versterkt. We maken een goede indruk op uw gasten en bieden net dat beetje extra, terwijl we zorgen voor vakkundige hospitality beveiliging. We zorgen voor receptiediensten en andere vormen van hospitality om de klant- en gastbeleving fantastisch te maken, terwijl we u optimale veiligheid garanderen.

Bij On Time Security beschikken we over de kennis en ervaring voor objectbeveiliging van dit type objecten en terreinen. Zet ons bovendien in als portier, receptionist, gastheer, BHV-er of controleur: wij zorgen ervoor dat u geen omkijken heeft naar uw pand en het gebruik daarvan. We zijn breed inzetbaar en optimaal flexibel, geschikt voor iedere situatie

Zorgbeveiliging

Zorgbeveiliging is steeds vaker aan de orde van de dag, bijvoorbeeld vanwege de hogere werkdruk door minder financiële mogelijkheden. De agressie onder en naar personeel neemt toe, waardoor ‘veilig voelen’ door medewerkers en patiënten in het gedrang komen.

On Time Security garandeert professionele zorgbeveiliging. We beveiligen diverse zorginstellingen, zoals ziekenhuizen, verzorgingshuizen, (nood)opvangcentra, psychiatrische inrichtingen, alcohol- en drugscentra of GGZ-instellingen.

We garanderen met zorgbeveiliging de veiligheid van patiënten, bezoekers en uw medewerkers. Met totaaloplossingen zorgen we voor een veilige zorg, zowel in de instelling als buiten op het terrein. Met onze zorgbeveiligers kunt u rekenen op stabiele krachten die weten hoe zij moeten omgaan met mensen en hun emoties.