Camerabeveiliging

We werken strategisch samen met onze partner ISeeYou Camerabeveiliging om met mobiele cameramasten al uw locaties maximaal te beveiligen.

Meer informatie
Evenementenbeveiliging

De beveiliging van evenementen vraagt om een bijzondere of speciale aanpak op maat: ieder evenement is anders. Tijdens sportevenementen, bedrijfsfeesten en druk bezochte festivals zorgen wij van On Time Security voor beveiliging op maat.

Meer informatie
Hondenbeveiliging

We beveiligen grote bedrijfsterreinen met de gevoelige zintuigen van de honden, gecombineerd met een groot analytisch vermogen.

Meer informatie
Hospitality beveiliging

Hospitality beveiliging heeft een naar de buitenwereld gastvrij karakter, terwijl we er ondertussen voor zorgen dat we de zaken professioneel beveiligen.

Meer informatie
Objectbeveiliging

Professionele objectbeveiliging: 24 uur per dag, 7 dagen per week. Wij zorgen ervoor dat u geen omkijken meer heeft naar het toezicht op uw gebouwen en terreinen.

Meer informatie
Portier werkzaamheden

We verwijderen ongewenste bezoekers en zorgen er met portiers werkzaamheden voor dat de avond vlekkeloos verloopt.

Meer informatie
Persoonsbeveiliging

Onze persoonlijke beveiliging en uitvoerende bescherming helpen belangrijke mensen ten allen tijde veilig te houden, ongeacht hun branche.

Meer informatie
Straatcoach

In samenspraak met u, willen wij een methodiek ontwikkelen wat past bij deze tijd en de aanpak van jongerenoverlast op een professionele manier terugdringen.

Meer informatie
Retailbeveiliging

We helpen u om criminaliteit en diefstal inzichtelijk te maken, maar richten ons nog liever actief op het voorkomen daarvan.

Meer informatie
Toezichtbeveiliging

Als ervaren toezichthouders garanderen we een veilig gevoel en opereren we als sociaal aanspreekpunt voor alle burgers.

Meer informatie
Zorgbeveiliging

We garanderen met zorgbeveiliging de veiligheid van patiënten, bezoekers en uw medewerkers. Zowel binnen als buiten.

Meer informatie
Gastvrouw/receptioniste

We garanderen met zorgbeveiliging de veiligheid van patiënten, bezoekers en uw medewerkers. Zowel binnen als buiten.

Meer informatie

Kwaliteit

On Time Security is een team van 40 ervaren professionals. Beveiligingsmedewerkers met de juiste opleidingen, certificering en cursussen achter de rug. We zijn gedreven ons doorlopend verder te ontwikkelen. We halen in iedere opdracht het beste uit onszelf en scholen doorlopend bij om op de hoogte te blijven van actuele dreigingen en adequate beveiliging.

Betrokkenheid

On Time Security is daadwerkelijk betrokken bij uw object, project of evenement. We zijn een enthousiaste team van ervaren beveiligingsmedewerkers, waardoor we weten wat er speelt. Wij kennen onze klanten, zodat we voor u op de best mogelijke manier kunnen beveiligen. U heeft standaard één aanspreekpunt, zodat we ook bij eventuele incidenten direct kunnen handelen.

Slagvaardigheid

We hanteren ultrakorte lijnen voor een snelle en zorgvuldige besluitvorming. Onze laagdrempelige organisatiecultuur maakt ons maximaal slagvaardig. We analyseren de klantvraag, zorgen binnen 2 werkdagen voor een plan van aanpak en de bijbehorende offerte. Helderheid die u een goed en veilig gevoel oplevert.

Waar wij voor staan Veiligheid voorop

On Time Security staat 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar. We beveiligen van A tot Z, altijd On Time!

Bij On Time Security staat veiligheid voorop. Dankzij jarenlange ervaring in de beveiligingswereld weten we als geen ander dat een veilig gevoel en veiligheid noodzakelijk zijn in tal van situaties. We maken een grondige analyse van de situatie en luisteren aandachtig naar onze klanten. Op basis daarvan realiseren we een vakkundig plan van aanpak. Bij On Time Security bent u verzekerd van ervaren professionals voor uw veiligheid.

We hebben ervaring met de beveiliging van kantoren, zorginstellingen, evenementen, terreinen, vliegvelden en overheidsgebouwen.

Objecten
0%
Kantoren
0%
Zorginstellingen
0%
Evenementen
0%
Terreinen
0%
Vliegvelden
0%
Overheidsgebouwen
0%

Certificaten & keurmerken

Wij beschikken over alle noodzakelijke certificeringen en keurmerken en zijn een erkend beveiligingsbedrijf.

Certificeringen bekijken

Contact opnemen

Neem contact met ons op voor meer informatie over onze diensten en om erachter te komen wat wij voor u kunnen betekenen.

Contact opnemen

Offerte aanvragen

Vraag direct een offerte aan voor een van onze diensten en ontvang een op maat gemaakte prijsopgave.

Offerte aanvragen
× WhatsApp