Veiligheid voorop

Bij On Time Security staat veiligheid voorop. Dankzij jarenlange ervaring in de beveiligingswereld weten we als geen ander dat een veilig gevoel en veiligheid noodzakelijk zijn in tal van situaties. Bij On Time Security bent u verzekerd van ervaren professionals voor uw veiligheid. We hebben ervaring met de beveiliging van kantoren, zorginstellingen, evenementen, terreinen, vliegvelden en overheidsgebouwen.

Offerte aanvragen

Getraind & gecertificeerd

Hondenbeveiliging garandeert effectieve beveiliging van uw evenement of locatie, met goed getrainde en gecertificeerde (politie)honden. On Time Security schakelt ervaren specialisten in met honden die officieel zijn erkend door het Ministerie van Justitie voor het uitvoeren van hondenbeveiliging.

Effectief & analytisch

Hondenbeveiliging is effectief tijdens evenementen met veel bezoekers en tijdens diverse andere beveiligingsprojecten. We beveiligen grote bedrijfsterreinen met de gevoelige zintuigen van de honden, gecombineerd met een groot analytisch vermogen.

Gecertificeerd

Wij beschikken over alle noodzakelijke certificeringen en keurmerken waarmee wij uw veiligheid waarborgen.

24/7 bereikbaar

Wij staan 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar. We beveiligen van A tot Z, altijd On Time!

Samenwerken

Wij werken nauw samen met gemeenten, politie en boa's. Hierdoor opereren wij efficiënt en daadkrachtig.

Veelgestelde vragen

Indien u interesse heeft in deze dienst, kunt u contact met ons opnemen of direct een offerte aanvragen via onze website.

Wij vragen u vriendelijk om in geval van vragen contact met ons op te nemen. U kunt ons zowel per telefoon als e-mail contacteren.

× WhatsApp