Veiligheid voorop

Bij On Time Security staat veiligheid voorop. Dankzij jarenlange ervaring in de beveiligingswereld weten we als geen ander dat een veilig gevoel en veiligheid noodzakelijk zijn in tal van situaties. Bij On Time Security bent u verzekerd van ervaren professionals voor uw veiligheid. We hebben ervaring met de beveiliging van kantoren, zorginstellingen, evenementen, terreinen, vliegvelden en overheidsgebouwen.

Offerte aanvragen
On Time Security | Persoonsbeveiliging

Persoonsbeveiliging & Executive Security Services

On Time Security begrijpt de zorgen van individuen in zowel de zakelijke als de particuliere sector die beveiligingsdiensten nodig hebben. Recente ontwikkelingen in de nationale en internationale politiek en technologie hebben bijgedragen aan een wereld waarin de behoefte aan bescherming is toegenomen. Onze persoonlijke beveiliging en uitvoerende bescherming helpen belangrijke mensen ten allen tijde veilig te houden, ongeacht hun branche. VIP-bescherming en executive-bescherming wordt geboden aan individuen die legitieme zorgen hebben op basis van reële bedreigingen. Onze persoonsbeveiligers, ondersteund door de nieuwste technologie, kunnen op professionele en tactvolle wijze aan al uw behoeften op het gebied van beveiligingsdiensten voldoen.

Ervaren, gediplomeerde & hooggekwalificeerde persoonsbeveiligers

Bij On Time Security zijn we trots op de superieure kwalificaties van onze persoonsbeveiligers. Al onze persoonsbeveiligers zijn hoog opgeleid en gekwalificeerd voor de beveiligingsbehoeften die voor hen zijn gesteld.

Ook hebben ze organisatorische capaciteiten en ervaring met het uitvoeren van allerlei beveiligingstaken, waardoor we beveiligingsdiensten kunnen bieden die zowel proactief als reactief zijn. Wanneer u On Time Security inhuurt , stemmen we onze beveiligers af op uw beveiligingsbehoeften, zodat u altijd en overal kwaliteitsbescherming krijgt. Ons management is zeer responsief en we houden een team van goed opgeleide beveiligers stand-by, dus wat er ook gebeurt, er zal altijd back-up beschikbaar zijn voor uw beveiligingsbehoeften.

Minimale verstoring met volledige gemoedsrust. Beveiliging escorts en gezinsbescherming. Onze beveiligers begrijpen volledig hoe belangrijk het is om niet alleen het persoonlijke principe te beschermen, maar ook hun reputatie, ons merk en imago.

Gecertificeerd

Wij beschikken over alle noodzakelijke certificeringen en keurmerken waarmee wij uw veiligheid waarborgen.

24/7 bereikbaar

Wij staan 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar. We beveiligen van A tot Z, altijd On Time!

Samenwerken

Wij werken nauw samen met gemeenten, politie en boa's. Hierdoor opereren wij efficiënt en daadkrachtig.

Veelgestelde vragen

Indien u interesse heeft in deze dienst, kunt u contact met ons opnemen of direct een offerte aanvragen via onze website.

Wij vragen u vriendelijk om in geval van vragen contact met ons op te nemen. U kunt ons zowel per telefoon als e-mail contacteren.

× WhatsApp