Veiligheid voorop

Bij On Time Security staat veiligheid voorop. Dankzij jarenlange ervaring in de beveiligingswereld weten we als geen ander dat een veilig gevoel en veiligheid noodzakelijk zijn in tal van situaties. Bij On Time Security bent u verzekerd van ervaren professionals voor uw veiligheid. We hebben ervaring met de beveiliging van kantoren, zorginstellingen, evenementen, terreinen, vliegvelden en overheidsgebouwen.

Offerte aanvragen
On Time Security | Retailbeveiliging

Actief & preventief

Aanhoudende winkelcriminaliteit vraagt om professionele retailbeveiliging. We beveiligen winkels tegen diefstal door het winkelend publiek en door het eigen personeel. We helpen u criminaliteit en diefstal inzichtelijk te maken, maar richten ons nog liever op het voorkomen daarvan. We zetten retailbeveiliging in om (winkel)criminaliteit en diefstal actief te voorkomen.

Zichtbaar & onzichtbaar

Onze winkelbeveiligers zijn ruim voor openingstijd en tot na sluitingstijd zichtbaar of onzichtbaar aanwezig, in bedrijfskleding of in burger. We bespreken op voorhand de juiste aanpak voor retailbeveiliging, gericht op een preventieve of reactieve werking.

Gecertificeerd

Wij beschikken over alle noodzakelijke certificeringen en keurmerken waarmee wij uw veiligheid waarborgen.

24/7 bereikbaar

Wij staan 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar. We beveiligen van A tot Z, altijd On Time!

Samenwerken

Wij werken nauw samen met gemeenten, politie en boa's. Hierdoor opereren wij efficiënt en daadkrachtig.

Veelgestelde vragen

Indien u interesse heeft in deze dienst, kunt u contact met ons opnemen of direct een offerte aanvragen via onze website.

Wij vragen u vriendelijk om in geval van vragen contact met ons op te nemen. U kunt ons zowel per telefoon als e-mail contacteren.

× WhatsApp