Veiligheid voorop

Bij On Time Security staat veiligheid voorop. Dankzij jarenlange ervaring in de beveiligingswereld weten we als geen ander dat een veilig gevoel en veiligheid noodzakelijk zijn in tal van situaties. Bij On Time Security bent u verzekerd van ervaren professionals voor uw veiligheid. We hebben ervaring met de beveiliging van kantoren, zorginstellingen, evenementen, terreinen, vliegvelden en overheidsgebouwen.

Offerte aanvragen

Maatwerk beveiliging

De beveiliging van evenementen vraagt om een bijzondere of speciale aanpak op maat: ieder evenement is anders. Tijdens sportevenementen, bedrijfsfeesten en druk bezochte festivals zorgen wij van On Time Security voor beveiliging op maat.

Professionele risicoanalyse

We luisteren goed naar de wensen van uw organisatie en maken op basis daarvan een risicoanalyse. Tijdens het evenement zelf garanderen we u professionele evenementenbeveiliging, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over de veiligheid van uw gasten of deelnemers.

Gecertificeerd

Wij beschikken over alle noodzakelijke certificeringen en keurmerken waarmee wij uw veiligheid waarborgen.

24/7 bereikbaar

Wij staan 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar. We beveiligen van A tot Z, altijd On Time!

Samenwerken

Wij werken nauw samen met gemeenten, politie en boa's. Hierdoor opereren wij efficiënt en daadkrachtig.

Veelgestelde vragen

Indien u interesse heeft in deze dienst, kunt u contact met ons opnemen of direct een offerte aanvragen via onze website.

Wij vragen u vriendelijk om in geval van vragen contact met ons op te nemen. U kunt ons zowel per telefoon als e-mail contacteren.

× WhatsApp