Veiligheid voorop

Bij On Time Security staat veiligheid voorop. Dankzij jarenlange ervaring in de beveiligingswereld weten we als geen ander dat een veilig gevoel en veiligheid noodzakelijk zijn in tal van situaties. Bij On Time Security bent u verzekerd van ervaren professionals voor uw veiligheid. We hebben ervaring met de beveiliging van kantoren, zorginstellingen, evenementen, terreinen, vliegvelden en overheidsgebouwen.

Offerte aanvragen
On Time Security | Straatcoach

Terugdringen van overlast

Steeds vaker zorgen groepen jongeren voor overlast in tal van gemeenten. Deze (hang)jongeren geven veel inwoners een gevoel van onveiligheid als zij zich ophouden bij een winkelcentrum, horecagelegenheid of in parken en pleinen. Kleine groepen zorgen zelfs voor extreme overlast en vernieling. U kunt die overlast terugdringen met een Straatcoach.

Waarom een straatcoach?

In samenspraak met u, willen wij een methodiek ontwikkelen wat past bij deze tijd en daardoor de aanpak van jongerenoverlast op een professionele manier terugdringen. Sociaal waar het kan, hard waar het moet. Een straatcoach spreekt de straattaal, beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden én een dosis ervaring. Laat ons met een straatcoach bewijzen dat jongerenoverlast echt terug gedrongen kan worden.

Wat doet een straatcoach?

De Straatcoach is iemand die toezicht houdt in een gemeente en is speciaal bedoeld om jongeren aan te spreken op hun houding en gedrag. Straatcoaches worden in een aantal gemeenten ingezet om vooral in de avonduren jongeren in de gaten te houden. De Straatcoach is daarmee een aanvulling op de politie en het jongerenwerk.

Een Straatcoach heeft geen speciale bevoegdheden. De Straatcoach werkt op basis van drie kenmerken:

  • Sociale vaardigheden
  • Uitstraling
  • Natuurlijk gezag

Het is belangrijk dat de Straatcoach deze drie kenmerken van nature al heeft. De Straatcoach zet deze drie kenmerken in om de jongeren aan te spreken op hun meestal ontoelaatbare gedrag. Het doel van het aanspreken is om de jongeren te overtuigen hun gedrag aan te passen.

Gecertificeerd

Wij beschikken over alle noodzakelijke certificeringen en keurmerken waarmee wij uw veiligheid waarborgen.

24/7 bereikbaar

Wij staan 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar. We beveiligen van A tot Z, altijd On Time!

Samenwerken

Wij werken nauw samen met gemeenten, politie en boa's. Hierdoor opereren wij efficiënt en daadkrachtig.

Veelgestelde vragen

Indien u interesse heeft in deze dienst, kunt u contact met ons opnemen of direct een offerte aanvragen via onze website.

Wij vragen u vriendelijk om in geval van vragen contact met ons op te nemen. U kunt ons zowel per telefoon als e-mail contacteren.

× WhatsApp