Veiligheid voorop

Bij On Time Security staat veiligheid voorop. Dankzij jarenlange ervaring in de beveiligingswereld weten we als geen ander dat een veilig gevoel en veiligheid noodzakelijk zijn in tal van situaties. Bij On Time Security bent u verzekerd van ervaren professionals voor uw veiligheid. We hebben ervaring met de beveiliging van kantoren, zorginstellingen, evenementen, terreinen, vliegvelden en overheidsgebouwen.

Offerte aanvragen
On Time Security | Objectbeveiliging

Gastvrij & professioneel

Hospitality beveiliging voegt procedures en regels toe aan gastvrijheid, zonder die zichtbaar in de weg te zitten. Gastvrijheid is de beste beveiliging, bijvoorbeeld door te vragen of iemand het pand gemakkelijk kon vinden en hoe het met iemand gaat. Interesse tonen biedt de mogelijkheid de ogen open te houden en de omgeving eigen te maken. Hospitality beveiliging heeft een naar de buitenwereld gastvrij karakter, terwijl we er ondertussen voor zorgen dat we de zaken professioneel beveiligen.

Versterking van imago

De professionals van On Time Security zorgen voor een warm welkom, dat het imago van uw organisatie versterkt. We maken een goede indruk op uw gasten en bieden net dat beetje extra, terwijl we zorgen voor vakkundige hospitality beveiliging. We zorgen voor receptiediensten en andere vormen van hospitality om de klant- en gastbeleving fantastisch te maken, terwijl we u optimale veiligheid garanderen.

Bij On Time Security beschikken we over de kennis en ervaring voor objectbeveiliging van dit type objecten en terreinen. Zet ons bovendien in als portier, receptionist, gastheer, BHV-er of controleur: wij zorgen ervoor dat u geen omkijken heeft naar uw pand en het gebruik daarvan. We zijn breed inzetbaar en optimaal flexibel, geschikt voor iedere situatie.

Gecertificeerd

Wij beschikken over alle noodzakelijke certificeringen en keurmerken waarmee wij uw veiligheid waarborgen.

24/7 bereikbaar

Wij staan 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar. We beveiligen van A tot Z, altijd On Time!

Samenwerken

Wij werken nauw samen met gemeenten, politie en boa's. Hierdoor opereren wij efficiënt en daadkrachtig.

Veelgestelde vragen

Indien u interesse heeft in deze dienst, kunt u contact met ons opnemen of direct een offerte aanvragen via onze website.

Wij vragen u vriendelijk om in geval van vragen contact met ons op te nemen. U kunt ons zowel per telefoon als e-mail contacteren.

× WhatsApp