Veiligheid voorop

Bij On Time Security staat veiligheid voorop. Dankzij jarenlange ervaring in de beveiligingswereld weten we als geen ander dat een veilig gevoel en veiligheid noodzakelijk is in tal van situaties. We maken een grondige analyse van de situatie en luisteren aandachtig naar onze klanten. Op basis daarvan realiseren we een vakkundig plan van aanpak. Bij On Time Security bent u verzekerd van ervaren professionals voor uw veiligheid.

We hebben ervaring met de beveiliging van kantoren, zorginstellingen, evenementen, terreinen, vliegvelden en overheidsgebouwen.

On Time Security

Ons team

Ons team bij On Time Security bestaat uit 47 geweldige, gecertificeerde professionals. Door de hechte banden tussen onze teamleden en het feit dat we elkaar blindelings vertrouwen, maakt dat wij in iedere situatie direct, correct en slagvaardig kunnen inspringen.

On Time Security

Onze missie

Bij On Time Security staat veiligheid voorop. Dankzij jarenlange ervaring in de beveiligingswereld weten we als geen ander dat een veilig gevoel en veiligheid noodzakelijk zijn in tal van situaties. Onze missie is uw veiligheid garanderen.

On Time Security

Onze visie

On Time Security staat garant voor de beste beveiliging. Er is geen klant die wij niet hebben kunnen helpen met een probleem of vraag. Ons doel is om dit voor altijd zo te houden. Samen gaan we voor een veiligere wereld.

Onze geschiedenis

Na vele jaren bij toonaangevende beveiligingsbedrijven te hebben gewerkt werd het tijd om het helemaal op mijn manier te doen! Ik wilde het anders doen namelijk frisser, flexibeler en creatiever meedenken met klanten. Na bijna een jaar aan voorbereidingen is On Time Security ontstaan. Waarom de bedrijfsnaam On Time Security? Heel simpel: wij zijn altijd op het juiste moment op de juiste plek!

- Teodik Tahmasian, CEO

De beste manier om het ontstaan en de oprichting van On Time Security te begrijpen, is om het onderstaande interview met Teodik Tahmasian, CEO / Algemeen Directeur van On Time Security, te lezen.

Wat drijft je om te doen wat je doet?

Al op een vroege leeftijd wist ik dat ik geen kantoorbaan wilde. Ik vind het leuk om onder de mensen te zijn, te socializen. Met ze praten, nieuwe mensen leren kennen, hun vraag of probleem aanhoren en een oplossing vinden door ze te helpen. Dat geeft mij een enorme kick!

Wat is de link met beveiliging?

Samenwerken met mensen, ze van dienst kunnen zijn en ze een veilig gevoel kunnen geven, dat is waar ik voor ga. Ik besloot om van hetgeen wat mij voldoening en plezier geeft mijn werk van te maken.

Wat is je achtergrond?

Na mijn opleiding als Beveiligingsbeambte heb ik bij mijn afstudeerplek een baan aangeboden gekregen. Ik heb ruim 10 jaar bij toonaangevende beveiligingsbedrijven gewerkt als Beveiliger, Teamleider en later als Manager. Tijdens deze periode heb ik enorm veel geleerd en ben die periode dan ook dankbaar!

Waar staat On Time Security volgens jou voor?

On Time Security staat garant voor de beste beveiliging of het nu gaat om beveiliging van een zorginstelling, winkelcentra, gemeenten, onderwijs of andere instellingen. Er is geen klant die wij niet hebben kunnen helpen met een probleem of vraag. Mijn doel is om dit voor altijd zo te houden. Kom daarom gerust in contact met ons want wij staan klaar voor u!
Teodik Tahmasian | On Time Security
2017 - 2018
Oprichting

De officiële oprichting van On Time Security.

Read More
2019 - 2020
Uitbreiding

Uitbreiding van personeel en aantal klanten.

Read More
46 Tevreden klanten
47 Certified medewerkers
190 Beveiligde objecten
15 Jaren ervaring
× WhatsApp