Veiligheid voorop

Bij On Time Security staat veiligheid voorop. Dankzij jarenlange ervaring in de beveiligingswereld weten we als geen ander dat een veilig gevoel en veiligheid noodzakelijk zijn in tal van situaties. Bij On Time Security bent u verzekerd van ervaren professionals voor uw veiligheid. We hebben ervaring met de beveiliging van kantoren, zorginstellingen, evenementen, terreinen, vliegvelden en overheidsgebouwen.

Offerte aanvragen

Ervaren toezichthouders

On Time Security is uw ervaren specialist in toezicht beveiliging. We werken voor diverse gemeenten en werken nauw samen met de politie. Als ervaren toezichthouders garanderen we een veilig gevoel en opereren we als sociaal aanspreekpunt voor alle burgers.

Gecertificeerd & bevoegd

Onze gecertificeerde beveiligers zorgen voor toezicht beveiliging in het openbare domein. We werken als toezichthouder onder bevoegdheid van de gemeentelijke toezichthouders en buitengewoon opsporingsambtenaren (boa’s). We analyseren de situatie en stemmen daar de beste vorm van toezicht beveiliging voor u op af.

Gecertificeerd

Wij beschikken over alle noodzakelijke certificeringen en keurmerken waarmee wij uw veiligheid waarborgen.

24/7 bereikbaar

Wij staan 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar. We beveiligen van A tot Z, altijd On Time!

Samenwerken

Wij werken nauw samen met gemeenten, politie en boa's. Hierdoor opereren wij efficiënt en daadkrachtig.

Veelgestelde vragen

Indien u interesse heeft in deze dienst, kunt u contact met ons opnemen of direct een offerte aanvragen via onze website.

Wij vragen u vriendelijk om in geval van vragen contact met ons op te nemen. U kunt ons zowel per telefoon als e-mail contacteren.

× WhatsApp