Veiligheid voorop

Bij On Time Security staat veiligheid voorop. Dankzij jarenlange ervaring in de beveiligingswereld weten we als geen ander dat een veilig gevoel en veiligheid noodzakelijk zijn in tal van situaties. Bij On Time Security bent u verzekerd van ervaren professionals voor uw veiligheid. We hebben ervaring met de beveiliging van kantoren, zorginstellingen, evenementen, terreinen, vliegvelden en overheidsgebouwen.

Offerte aanvragen
On Time security | zorgbeveiliging

Beveiligers in de zorginstelling

Zorginstellingen zijn druk bezochte objecten met een open karakter. Naast de patiënten en medewerkers zijn er dagelijks bijzonder veel bezoekers die de zorginstelling betreden. Daarnaast is een zorginstelling een plek waar de kans op onenigheden groter is dan bij een ander object. Door stemmingswisselingen, verslavingsverschijnselen en agressie, vraagt een zorginstelling om een specifieke vorm van beveiliging. Voor zorginstellingen zijn er speciaal opgeleide beveiligers die precies weten hoe ze om moeten gaan met hevige emoties en omstandigheden. Deze beveiligers zijn noodzakelijk als het gaat om de beveiliging van een zorginstelling.

Zorgbeveiliging is een bijzonder segment binnen de reguliere beveiliging. Zorgbeveiliging wordt o.a. ingezet bij ziekenhuizen, GGZ instellingen, daklozencentra, vluchthuizen, begeleid en beschermt wonen, verpleeghuizen en seniorencomplexen. Binnen de zorgbeveiliging is het erg belangrijk dat de beveiliger een groot inlevingsvermogen heeft. Tevens is het van belang dat de beveiliger een groot relativeringsvermogen heeft. Heftige situaties vereisen snel, adequaat handelen. De beveiliger moet in staat zijn om op een correcte manier om te gaan met mensen met een beperking. Daarom is het belangrijk om regelmatig evaluatiechecks toe te passen met opdrachtgevers. Regelmatig overleg draagt mede bij aan een goede, zorgvuldige dienstverlening. Zorgbeveiliging biedt vele voordelen.

Gecertificeerde zorgbeveiligers

On Time Security levert zorgbeveiligers met een certificering, die speciaal zijn opgeleid voor het werken in de zorg. Een On Time Security zorgbeveiliger is breed inzetbaar en weet om te gaan met situationeel bepalende emoties van patiënten, gasten en bezoekers. Ook zijn onze zorgbeveiligers in het bezit van een EHBO en/of BHV certificaat aangevuld met AED. Daarbij zijn zij gericht op goed gastheerschap met een scherp oog voor veiligheid!

Professionele zorgbeveiliging

Zorgbeveiliging is steeds vaker aan de orde van de dag, bijvoorbeeld vanwege de hogere werkdruk door minder financiële mogelijkheden. De agressie onder en naar personeel neemt toe, waardoor ‘veilig voelen’ door medewerkers en patiënten in het gedrang komen.

On Time Security garandeert professionele zorgbeveiliging. We beveiligen diverse zorginstellingen, zoals ziekenhuizen, verzorgingshuizen, (nood)opvangcentra, psychiatrische inrichtingen, alcohol- en drugscentra of GGZ-instellingen.

Totaaloplossingen

We garanderen met zorgbeveiliging de veiligheid van patiënten, bezoekers en uw medewerkers. Met totaaloplossingen zorgen we voor een veilige zorg, zowel in de instelling als buiten op het terrein. Met onze zorgbeveiligers kunt u rekenen op stabiele krachten die weten hoe zij moeten omgaan met mensen en hun emoties.

Gecertificeerd

Wij beschikken over alle noodzakelijke certificeringen en keurmerken waarmee wij uw veiligheid waarborgen.

24/7 bereikbaar

Wij staan 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar. We beveiligen van A tot Z, altijd On Time!

Samenwerken

Wij werken nauw samen met gemeenten, politie en boa's. Hierdoor opereren wij efficiënt en daadkrachtig.

Veelgestelde vragen

Indien u interesse heeft in deze dienst, kunt u contact met ons opnemen of direct een offerte aanvragen via onze website.

Wij vragen u vriendelijk om in geval van vragen contact met ons op te nemen. U kunt ons zowel per telefoon als e-mail contacteren.

× WhatsApp