Certificeringen & keurmerken

On Time Security beschikt over volgende certificeringen en keurmerken:

On Time Security
VEB

Met bijna 700 aangesloten beveiligingsbedrijven is de VEB één van de belangrijkste brancheorganisaties binnen de beveiligingssector.

On Time Security
SBB

Wij zijn een erkend leerbedrijf en bieden in samenwerking met het beroepsonderwijs kansen voor opleiding en begeleiding in de beroepspraktijk binnen de beveiligingsbranche.

On Time Security
VCA

De Veiligheid, gezondheid en milieu Checklist Aannemers, beter bekend onder de afkorting VCA, is een lijst met aandachtspunten en werkmethodes op het gebied van veiligheid en gezondheid.

On Time Security
EHBO

EHBO staat voor Eerste Hulp Bij Ongevallen. Onze professionals beschikken allen over een EHBO diploma voor het verstrekken van eerste hulp bij ongevallen.

On Time Security
AED

Een Automatische Externe Defibrillator (AED) is een draagbaar apparaat dat het hartritme weer kan herstellen bij een hartstilstand. Onze professionals zijn opgeleid om een AED in te zetten in noodzakelijke situaties.

On Time Security
BHV & BVH Ploegleider

We zorgen dat iedereen zich veilig kan voelen in een organisatie en dat wij in actie komen als het erop aan komt. Niet alleen in fysieke noodsituaties, maar ook bijvoorbeeld als discussies dreigen te escaleren en er sprake is van ongewenst, agressief gedrag.

On Time Security
Liftinstituut

Sinds 1933 zet Liftinstituut zich in voor een wereld waarin iedereen alle liften en roltrappen zorgeloos en veilig kan gebruiken.

On Time Security
Instructie Centralist

Het alarmnummer 112 is voor spoedeisende hulp. Dus wanneer uw of iemand anders leven in direct gevaar is. Onze professionals weten hoe zij in samenwerking met de centralist de situatie efficiënt en effectief in goede banen kunnen leiden.

On Time Security
Beheer Brandmeldcentrale

De taken van een Beheerder Brandmeldinstallatie bestaan uit het uitvoeren van periodieke controles, het voorkomen van valse alarmmeldingen en het bijhouden van een logboek. Daarnaast onderhoudt de beheerder brandmeldinstallatie het contact met het branddetectiebedrijf en dus ook de onderhoudsdeskundige.

On Time Security
Communicatie en omgaan met agressie

Iemand die boos is, is dat vaak met een reden, al dan niet terecht. Onze professionals weten hoe zij in zulke situaties het beste met de situatie dienen om te gaan.

× WhatsApp