Onze missie

Bij On Time Security staat veiligheid voorop. Dankzij jarenlange ervaring in de beveiligingswereld weten we als geen ander dat een veilig gevoel en veiligheid noodzakelijk zijn in tal van situaties. Onze missie is uw veiligheid garanderen.

Kwaliteit

On Time Security bestaat uit een team van 47 ervaren professionals. Beveiligingsmedewerkers met de juiste opleidingen, certificering en cursussen achter de rug. We zijn gedreven ons doorlopend verder te ontwikkelen. We halen in iedere opdracht het beste uit onszelf en scholen doorlopend bij om op de hoogte te blijven van actuele dreigingen en adequate beveiliging.

Betrokkenheid

On Time Security is daadwerkelijk betrokken bij uw object, project of evenement. We zijn een enthousiaste team van ervaren beveiligingsmedewerkers, waardoor we weten wat er speelt. Wij kennen onze klanten, zodat we voor u op de best mogelijke manier kunnen beveiligen. U heeft standaard één aanspreekpunt, zodat we ook bij eventuele incidenten direct kunnen handelen.

Slagvaardigheid

We hanteren ultrakorte lijnen voor een snelle en zorgvuldige besluitvorming. Onze laagdrempelige organisatiecultuur maakt ons maximaal slagvaardig. We analyseren de klantvraag, zorgen binnen 2 werkdagen voor een plan van aanpak en de bijbehorende offerte. Helderheid die u een goed en veilig gevoel oplevert.

× WhatsApp