beveiliging

Meer dan alleen beveiliging.

In deze tijd merken wij dat er steeds meer behoefte is aan meer dan alleen beveiliging, zoals bijvoorbeeld bij zorginstellingen. Sinds de corona tijd is de behoefte aan veiligheid groter geworden maar ook de manier waarop bezoekers worden geholpen en aangesproken. Gastvrijheid speelt dan ook een steeds belangrijkere rol.
Zorginstellingen zijn drukbezochte objecten met een open karakter. Naast de patiënten en medewerkers zijn er dagelijks bijzonder veel bezoekers die de zorginstelling betreden.
Van de aankomst bij de slagboom van het parkeerterrein tot aan het aanmelden op de afdeling, wordt iedereen gastvrij en correct geholpen. Zo dragen wij bij als On Time Security en Services voor een gastvrij en veilig gevoel voor iedere bezoeker.
Om een bezoek aan een zorginstelling zoals het St. Anna ziekenhuis voor iedereen zo gastvriendelijk en veilig mogelijk te maken, assisteren wij door de inzet van zorgbeveiligers te combineren met gastvrouwen. Deze samenwerking van zorgbeveiligers en gastvrouwen zorgt voor een effectieve loop van de dag en tegelijkertijd een gastvrij en veilig gevoel voor alle medewerkers en bezoekers.
Wij gaan samen met het St. Anna ziekenhuis ervoor zorgdragen dat we gezamenlijk de gezondheidszorg naar een hoger niveau brengen en de veiligheid gewaarborgd wordt.
× WhatsApp