Dag van de veiligheid en gezondheid op het werk.

Het is vandaag dag van de veiligheid en gezondheid op het werk en daar willen wij als On Time Security BV ook even bij stil staan.

Tijdens de COVID-19 pandemie is het voor beveiligers niet altijd even veilig. De veiligheid is afhankelijk van verschillende factoren. Veel hangt af van de medewerkers zelf, maar ook van mensen die de beveiligde locaties bezoeken en andere veiligheidsfactoren van buiten. Uiteindelijk lopen alle mensen die voor hun werk in contact komen met andere mensen momenteel extra gevaar. De pandemie laat zien hoe kwetsbaar wij als werkende mensen kunnen zijn.

Bij On Time Security BV zijn we dagelijks zo veel mogelijk betrokken met onze medewerkers om hun te laten blijken hoe dankbaar we zijn voor alle goede inzet in deze moeilijke periode.

Met deze dag willen wij daarom alle medewerkers bedanken!!!

× WhatsApp