Mobiele surveillance

Mobiele surveillance eenheid, cluster Eindhoven

Preventieve controle ronden spelen een uitermate belangrijke rol bij veiligheid van panden en terreinen die niet zijn beveiligd door middel van een alarminstallatie of die gevoelig zijn voor insluiping en overlast van zwervers, thuis en dakloze, drugs en alcohol verslaafden. De Panden en parkeergarages van Holland2Stay in Eindhoven worden gecontroleerd door onze surveillanten op bepaalde of onbepaalde tijden zoals nachtelijke uren. Het onverwachte karakter heeft een grote preventieve waarde. Door deze pro actieve manier van aanpak en door onze surveillanten herkenbare personen van deze bijzondere doelgroepen, is deze vorm van surveillance effectief en is onze opdrachtgever erg tevreden over de geboekte resultaten.

× WhatsApp