On Time Security BV - Gerard Stupers

On Time Security BV | Vandaag zetten wij Gerard Stupers in het zonnetje.

Vandaag zetten wij Gerard Stupers in het zonnetje. Gerard is werkzaam bij On Time Security BV als hoofd opleidingen en adviseur en daar zijn wij enorm blij mee!

Gerard hoe hebben jij en Todo elkaar leren kennen?

Ik heb Todo leren kennen toen hij kwam solliciteren als aspirant beveiliger dat was in februari 2007. Ik leerde Todo kennen als een zeer gemotiveerde, leergierige, integere en collegiale beveiliger in opleiding. Zijn betrokkenheid en verantwoordelijkheidsgevoel spraken ons erg aan, wij hebben jarenlang met veel werkplezier gebruik mogen maken van zijn diensten. Hij gaat het wel maken in de beveiligingsbranche dacht ik toen nog.

Na elkaar enkele jaren uit het zicht te hebben gehad, kruisten onze paden elkaar onlangs weer.

Wat is je achtergrond en hoe ben je bij On Time Security BV terecht gekomen?

Na mijn middelbare schoolopleiding, ben ik als beroepsmilitair in dienst gegaan bij de Koninklijke Marine en o.a. te werk gesteld als duiker bij de duik en demonteergroep in Den Helder. Na 6,5 jaar gediend te hebben, had ik de keuze of bij de toen voormalige Rijkspolitie of een baan binnen de particuliere beveiliging te kiezen. Ik koos voor het laatste, een toekomst in de particuliere beveiliging. Heb na mijn diensttijd bij diverse particuliere beveiligingsorganisaties gewerkt, zoals bij Intergarde en de Nederlandse Veiligheidsdienst. Maar het bloed gaat waar het niet kan kruipen, heb mijzelf aangemeld bij het Korps Nationale Reserve waar ik ruim 13 jaar gediend heb.

Heb de Haagsche Hogeschool gedaan studie Security Management en ben aangesloten bij de SERN als Register Security Expert (RSE) ook heb ik de opleiding als Operationeel Security Profiler gevolg en heb ook de titel OSP. Heb een deelcursus bij de Universiteit van Leiden gedaan, Terrorisme en counterterrorisme. Tevens ben ik ook Docent bij het CIBV (Certificatie instituut Beveiliging en Veiligheid) en Docent Beveiliging op een ROC. Heb de opleiding gevolgd, met diploma als Particulier onderzoeker en bezit het certificaat van de SVPB Persoonsbeveiliger en winkelsurveillant. Al met al breed opgeleid met de nodige expertise in het beveiliging vak.

Ruim 20 jaar ben ik directeur/eigenaar geweest van Veiligheidsdienst Noord-Brabant BV/ VNB Security, hier heb ik Todo huidige Directeur van On Time Security BV leren kennen. Toen nog als Beveiliger in opleiding. Inmiddels zijn de rollen omgedraaid en is On Time Security BV enorm gegroeid, Todo heeft mijn verwachtingen van hem dan ook meer dan waargemaakt.

Wat doe je allemaal binnen On Time Security BV?

Nadat we na enkele jaren elkaar weer tegen kwamen klikten het meteen weer. Ik ben inmiddels werkzaam bij On Time Security BV als adviseur. Daarnaast geef ik verschillende opleidingen en trainingen binnen het bedrijf. Binnen mijn huidige rol kan ik mijn eerdere ervaring gebruiken om het team van On Time Security BV de juiste richting in te sturen. Ik zorg dat zij voorbereid zijn voor het beveiligingswerk en getraind zijn voor elke situatie.

Waarom heb je voor On Time Security BV gekozen?

Ik kan niet anders zeggen dan dat On Time Security BV staat voor professionaliteit, betrouwbaarheid en altijd een goede dienstverlening neerzet. Directeur Todo Tahmasian staat dan ook bekend om zijn prettige communicatie en betrokkenheid zowel bij zijn werknemers als opdrachtgevers. Ik ben blij dat ik nu werk voor dit bedrijf en hoop dit bedrijf dan ook nog een tijdje te kunnen ondersteunen.

× WhatsApp