On Time Security BV - Profilers

Profilers harder nodig dan ooit, inhuren van deze experts?

De ervaren, proactieve en gediplomeerde register profilers van On Time Security BV, bezitten de competentie dat ze initiatiefrijk zijn, goed in het anticiperen en vooruitdenken, tevens zijn zij gescreend door het Ministerie van Justitie.

Onze professionals behalen met een proactieve houding en een positieve mindset sneller succes dan met een reactieve houding.

Certified Operational Profilers (COP)®

In deze functie zijn ze verantwoordelijk voor het onderkennen en analyseren van afwijkend gedrag van doelgroepen en het desgewenst nemen van gepaste maatregelen ter voorkoming van calamiteiten en incidenten.

Tot de werkzaamheden behoren onder meer het observeren en volgen van doelgroepen, het herkennen en beoordelen van veiligheidsrisico’s en het identificeren van verdachte indicatoren en koppelen aan bekende modus operandi binnen het proactieve proces van informatie gestuurde beveiliging.

Daarnaast verzamelen ze informatie en neemt preventieve maatregelen door het (non) verbaal communiceren met personen die afwijkend gedrag vertonen en het daarmee onderkennen en voorkomen van risico’s en dreigingen voor de organisatie, de omgeving en de bezoekers bij het te werk gestelde object. Uiteraard staan ze eventueel als gastheer/gastvrouw ook (potentiële) bezoekers te woord en verstrekken ze eventuele informatie over het te werk gestelde object als bijdrage aan een optimale dienstverlening. Ze kunnen ingezet worden op de meest verschillende plekken, zoals luchthavens, treinstations, universiteiten, musea, banken, voetbalstadions en bij grootschalige evenementen.

Een van de belangrijkste regels van een profiler is

“denken vanuit de modus operandi van de opponent”

× WhatsApp