Van stagiair, naar volwaardige beveiliger – Diploma beveiliger

Onze stagiair Baran Yilmaz, geslaagd voor zijn MBO diploma Beveiliger. Na zijn opleiding MBO Beveiliger op het beste ROC van Nederland, het ROC TERAA te Helmond, is Baran in 2019 zijn stage als aspirant Beveiliger begonnen bij On Time Security BV. Baran was een leergierige Beveiliger in spe. Maakte zijn stage uren vol op diverse objecten, zoals bij de Ergon bedrijven in Eindhoven (Objectbeveiliging), Nachtopvang het Eindje te Eindhoven (Zorgbeveiliging) en Mobiele surveillance diensten.  Hij kijkt terug op een succesvolle en een goede opleiding en begeleiding bij de Opleiding Beveiliger van ROC Ter AA Helmond, deze is in 2019, 2020 en in 2021 uitgeroepen tot de beste beveiligingsopleiding van Nederland!

Baran heeft onlangs bij On Time Security BV een oproep contract aangeboden gekregen en heeft deze geaccepteerd, hij is inmiddels aan een ander opleiding begonnen, MBO International business en is op afroep beschikbaar als beveiliger.

× WhatsApp