Hoofd surveillance - On Time Security BV

Onze Hoofd surveillance in het zonnetje!

Onze collega’s E. Gungor en U. Eydir zijn werkzaam bij On Time Security BV als Hoofd surveillance. Zij zijn hierdoor veel onderweg naar locaties en objecten. Zij voeren daarbij controlerondes en alarmopvolgingen uit.

Om aan de klantbehoefte te kunnen voldoen heeft On Time Security BV het wagenpark uitgebreid. Vanaf heden rijden er twee mobiele surveillance auto’s rond van On Time Security BV. En daar zijn we trots op!

De controle- en beveiligingsdiensten die worden uitgevoerd spelen een belangrijke rol in de dagelijkse beveiliging voor bedrijven. Onze hoofd surveillance collega’s zijn dan ook erg belangrijk voor ons in de beveiligingssector en verdienen daarom in het zonnetje gezet te worden. Lieve collega’s bedankt voor jullie inzet en veel succes en veilige kilometers met de nieuwe auto erbij!

 

× WhatsApp