𝗜𝗻𝘁𝗲𝗿𝘃𝗲𝗻𝘁𝗶𝗲𝘁𝗲𝗮𝗺/ 𝗖𝗮𝗹𝗮𝗺𝗶𝘁𝗲𝗶𝘁𝗲𝗻 𝗯𝗲𝘃𝗲𝗶𝗹𝗶𝗴𝗶𝗻𝗴

Interventieteam/ Calamiteiten beveiliging

Calamiteiten zijn vaak onverwacht en vereisen dan ook vaak een snelle reactie van het beveiligingsbedrijf. Denk bijvoorbeeld aan een inbraak, brand, een ongeval of schade door onvoorziene omstandigheden. Vaak gebeurt dit op een onverwacht moment en levert het enorme stress op, als het gaat om een object of uw eigendom.

Het interventieteam van On Time Security staat daarom 24 uur per dag 7 dagen per week voor u klaar. Onze ervaren Calamiteiten beveiligers, ondersteunen u bij elke situatie. Door onze expertise, flexibiliteit en bereikbaarheid, staan wij binnen 2 uur voor u klaar en nemen wij op dat moment alle zorgen van u over.

Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

× WhatsApp